Varmepumper i Ringe på Fyn

Varmepumper er vores speciale. Vi har hos Midtfyns VVS & Smedie stor erfaring inden for området og er derfor den rette at tage med på råd, når varmepumper skal justeres, repareres eller skiftes. Vi rådgiver med udgangspunkt i det individuelle behov, så I får den løsning, der passer præcis til jer

Hurtig opvarmning med varmepumper

Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende varmepumpeanlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de varmepumper, der passer til jer.

​Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige varmepumpe-teknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.

Få en energibesparende varmepumpe

Uanset om der er tale om etablering af et helt nyt varmesystem eller det blot er udskiftning af en defekt varmepumpe, så tilbyder vi miljøvenlige og energibesparende løsninger som kan være en god investering på den lange bane.

Skal i have en ny varmepumpe, så rådgiver vi jer så i får en varmepumpe der passer perfekt til jeres behov og samtidig er sundere for miljøet og med et lavt energiforbrug, så i også sparer penge på varmeregningen.

Et uforpligtende tilbud på varmepumper

Skal vi give jer et uforpligtende tilbud, så ring på 62 62 15 62 eller mail os på morten@midtfynsvvs.dk. I er også meget velkomne til at bruge vores kontaktformular. Vi kører i Ringe og på resten af Fyn.​

Har du spørgsmål til os?

Midtfyns VVS & Smedie

CVR: 21084832
Følg os på Facebook

Adresse

​Bakkevej 11,
5750 Ringe