Blikkenslager på Fyn

Hos Blikkenslager Midtfyns VVS & Smedie ApS udfører vi traditionelt og moderne blikkenslagerarbejde. Som blikkenslager, der arbejder i Ringe og på resten af Fyn, udfører vi alle former for blikkenslagerarbejde, herunder beklædning af kviste, etablering og udskiftning af tagrender/tagnedløb.

​Arbejde med zink- og kobbertage påtager vi os også gerne, ligesom vi som blikkenslager gerne står for inddækning af skorstene og skotrender.

​Stor erfaring som blikkenslager

Om det er traditionelt blikkenslagerarbejde, eller om det er blikkenslagerarbejde med særpræg, spiller ingen rolle for os. Vi har i mange år tilrettet os, så vi efterkommer vores kunders ønsker og mål. Vi er en blikkenslager, der har værktøjet og den viden, der skal til, for at løse enhver opgave inden for blikkenslagerarbejde.

​Med mange års erfaring som blikkenslager kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alle typer blikkenslageropgaver – små som store.

​Vi har eget blikkenslagerværksted, hvor vi gør meget ud af at videreføre det gamle håndværk. Vi er eksperter i udførelse af blikkenslagerarbejde i bl.a. skifer, zink, aluminium og kobberarbejde.

Blikkenslagerarbejde udført i Zink

I de senere år har flere og flere bygherrer og arkitekter igen fået øjnene op for zinkens mange muligheder. Zink er et af de mest formbare materialer inden for blikkenslagerfaget. Kun din fantasi sætter grænser for udformningen. Som blikkenslager foreslår vi gerne alternative løsninger, som gør, at netop dit hus signalerer kvalitet og personlighed.

​Udover blikkenslagerarbejde på Fyn udfører vi hos Midfyns VVS og Smedie ApS alle former for VVS-arbejde, montering og installering af solvarme, oliefyr, gasfyr m.v. Vi udfører ligeledes kloakeringsarbejde.

​Fang os på 62 62 15 62, mail os på info@m-k.dk eller skriv til os via vores kontaktformular for at høre mere.

Har du spørgsmål til os?

Midtfyns VVS & Smedie

CVR: 44153319
Følg os på Facebook

Adresse

​Bakkevej 11,
5750 Ringe

Kontaktinfo

Tlf: 62 62 15 62
E-mail: info@m-k.dk