Jord- & Solvarme på Fyn

Hos Midtfyns VVS & Smedie ApS sætter vi solfangere op i Ringe og på resten af Fyn, så det passer til huset. Du kan også udnytte jordvarme ved at få opsat et jordvarmeanlæg.

​Solvarme

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til, at anlægget er tilsluttet og fungerer.

​Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Jordvarme

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg. Jordvarme udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset, om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

​Mange fordele ved jord- og solvarme

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer jord- og solvarme rigtig godt. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr. Der er således mange fordele ved såvel sol- som jordvarme.

​Kontakt os på 62 62 15 62 eller mail os på info@m-k.dk for en vejledende samtale om mulighederne inden for sol- og jordvarme.

Har du spørgsmål til os?

Midtfyns VVS & Smedie

CVR: 44153319
Følg os på Facebook

Adresse

​Bakkevej 11,
5750 Ringe

Kontaktinfo

Tlf: 62 62 15 62
E-mail: info@m-k.dk